Trouwdag

Nama Nama

- Expert in trouwjurken -
Over Nama Nama


Mijn naam is Nathalie en ik heet je van harte welkom bij NamaNama, een winkel vol met unieke antieke en vintage trouwjurken die door mij persoonlijk zijn uitgezocht.

Vanaf jongs af sprak vooral een ding tot mijn verbeelding: Onze geschiedenis, het verhaal achter alles. Ik had dan ook een fascinatie met het ontstaan van de wereld, de mensheid en oude beschavingen. Ik kon intens genieten van het bezoeken van antiekmarkten met mijn ouders . Al die spullen van vroeger hadden namelijk een enorme aantrekkingskracht op mij. Ik herinner me nog goed een vintage tule jaren 50 jurk voor een vintagewinkel in een smal steegje in Luik. Wat heb ik nog vaak gedroomd van deze jurk!

In mijn jonge volwassenheid nam de passie voor reizen en de menselijke geest het over. Ik ging psychologie studeren en reisde de hele wereld over, mezelf onderdompelend in andere hedendaagse culturen. Pas aan het eind van mijn studie kwam mijn liefde voor vintage en antiek weer boven water drijven. Uit mijn voorliefde voor boeken en illustratoren uit het begin van de 19e eeuw (edwardiaanse/Belle Epoque tijdperk) begon ik met het verzamelen van eerste edities.


Informatie aanvragen