Noodpakket voor de bruid: Wat draag je mee in je tasje

  10 / 05 / 2018
Noodpakket voor de bruid: Wat draag je mee in je tasje

Noodpakket voor de bruid: 8 must haves om mee te nemen in je tasje.

Tijdens je bruiloft wil je dat alles op rolletjes loopt. Een goede voorbereiding is zoals met alles het halve werk. Als je een leuk tasje hebt uitgezocht hebben wij de dingen voor je op een rij gezet om je tasje mee te vullen. Je hoeft niet de hele dag met deze dingen te sjouwen. Je kan ook vragen of je het op je trouwlocatie ergens kan neerleggen of aan een van de bruidsmeisjes geven.

 

Een spiegel

Als je dit al niet standaard bij je draagt. Even snel in een spiegeltje kijken of je haar nog goed zit of je make-up niet is uitgelopen. Zo hoef je niet iedere keer naar de wc of in een goed gewassen raam te kijken.

 

Make-up

Even je lippenstift bijwerken, de mascara of een eyeliner. Zorg ervoor dat je een kleine maar complete make-up set bij je hebt. Zo loop je er de hele dag fabulous bij.

 

Tissues

Een (geluks)traantje wegpinken, een zweetdruppel wegvegen of een vlek uit je trouwjurk verwijderen. Tissues zijn onmisbaar om bij je te dragen.

 

Pepermuntje of mondspray

Van al dat lekkers ga je niet altijd lekker uit je mond ruiken. Daarom is het handig om een pepermuntje of mondspray mee te nemen. Pas op met tandenpoetsen. Tandpasta kan snel vervelende vlekken geven.

 

Blarenpleisters

Ook al heb je de tips voor het inlopen van jouw trouwschoenen gevolgd, van een hele dag op trouwpumps lopen krijg je al snel blaren. Ook kun je van te voren alvast blaren pleisters plakken om erger leed te voorkomen.

 

Parfum en deo

Na een hele dag feesten of van de spanning kan het zijn dat je niet meer naar rozen ruikt. Daarom is een deoroller/spuitbus onmisbaar. Ook om het vervlogen parfumluchtje een nieuw leven in te blazen kun je deze meenemen.

 

Veiligheidsspelden

Snel iets fixen? Met een veiligheidsspeld op zak is dit zo gebeurt. Vooral als je even snel iets van je trouwjurk moet aanpassen of bijstellen.

 

Paracetamol

Je wil niet tegen je aanstaande zeggen ‘maar vanavond heb ik hoofdpijn’. Stress voorkomen is natuurlijk het beste medicijn. Lukt je dit toch niet helemaal, maak het je dan alsnog zo aangenaam mogelijk.Vond je dit artikel leuk?
     Deel het met je vrienden!