Kinderen bij de bruiloft betrekken, hoe?

  24 / 05 / 2018
Kinderen bij de bruiloft betrekken, hoe?

Hoe je kinderen bij de bruiloft betrekt

Heb je kinderen die je graag bij jouw bruiloft wil betrekken? De beste manier om dit te doen is door ze een specifieke taak te geven. Of dit nu de officiële taak van bloemenmeisje is of kinderen die je er gewoon graag bij wil betrekken, Met deze manieren betrek je kinderen bij jouw huwelijk.

 

Bloemen meisje

Het maakt niet uit of je één of tien bloemenmeisjes hebt, ze zullen zich allemaal even bijzonder voelen om deel uit te mogen maken van jouw huwelijk. Ben je van plan ze mee te laten lopen naar het altaar? Oefen dit dan van te voren. Het kan nogal overweldigend zijn om langs zoveel mensen te lopen.

 

Ring drager

De gasten zullen het te gek vinden. De ringen die worden gebracht door het schattige jongetje in een smoking. Zorg ervoor dat de ringdrager op een van de eerste rijen zit zodat hij op het juiste moment naar voren kan komen.

 

Confetti strooien

Leuk voor alle kinderen die je graag bij het huwelijk wil betrekken. Confetti voor het pasgetrouwde stel strooien. Natuurlijk kun je ook kiezen voor rozenblaadjes. Geef de kinderen een mandje vol en ze vermaken zich zeker.

 

Extra fotograaf

Een leuke manier om unieke foto’s van een ander perspectief te krijgen. Geef je kind een camera en geef ze een lijst met dingen die ze absoluut moeten fotograferen. Zo geef je ze een uitdaging en heb je later uniek beeldmateriaal.

 

Bedankjes delen

Laat de kinderen de bedankjes uitdelen aan de gasten. Zo worden de bedankjes op een leuke manier gedeelt en je gast zal er eerder meer krijgen dan geen.


Vond je dit artikel leuk?
     Deel het met je vrienden!