Een bruiloft online plannen, je kan het!

  01 / 06 / 2018
Een bruiloft online plannen, je kan het!

Een bruiloft online plannen

Stress! Je moet jouw bruiloft gaan plannen, maar waar moet je beginnen. De lijst waar je aan moet denken is oneindig lang. Met onze handige gratis tools helpen we je een eind op weg in de goede richting en kun jij je bezighouden met het leukste gedeelte en volop genieten.

 

Checklist

Waarmee moet je beginnen en wanneer begin je eigenlijk met plannen? Door gebruik te maken van onze gratis online checklist heb je in één overzicht alles wat er voor jouw huwelijk valt te plannen. En heb je jouw locatie uitgezocht, dan vink je dat gewoon af op je checklist. Dus geen stress en zorgen, want je zal op deze manier zeker niks vergeten.

 

Gastenlijst

Weet wie er allemaal komen. Om jouw locatie te bepalen en te weten hoeveel je waarvan moet hebben, bijvoorbeeld de uitnodigingen en het eten is het wel handig om te weten hoeveel gasten je verwacht. Zet jouw gasten daarom in de gastenlijst en geef aan of ze de hele dag komen of alleen tijdens het huwelijksfeest of de receptie. En wil je ze dan eindelijk allemaal de uitnodiging sturen, dan is het handig dat je hun contactgegevens gelijk in de gastenlijst hebt gezet :).

 

Budgetlijst

Hoe groot is jouw budget en hoe zorg je ervoor dat je niet te ver over het budget heen gaat? Door het bij te houden in de budget lijst. Zie in één overzicht hoeveel je nog over hebt en waar je jouw budget aan uitgegeven hebt. Liever van te voren alles weten? Dan kun je eenvoudig per onderdeel een budget bepalen om tot jouw uiteindelijke budget te komen.

 

Shortlist

Leuke artikelen, handige tips en favoriete leveranciers in een overzicht opslaan? Gebruik dan de shortlist. Zo raak je niks kwijt en kun je eenvoudig iets terug lezen of contact opnemen met die ene juwelier of bruidsmode winkel.


Het plannen van jouw huwelijk is op deze manier super eenvoudig en ook nog eens erg leuk. Het is ook nog eens 100% gratis! Meld je hier aan om jouw huwelijk te plannen.Vond je dit artikel leuk?
     Deel het met je vrienden!